Update: Just Cause-ontwikkelaar brengt volgend jaar geen game uit | Gamer.nl

Update: Just Cause-ontwikkelaar brengt volgend jaar geen game uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Update: Avalanche Studios heeft in reactie op het gerucht dat Just Cause 3 volgend jaar verschijnt gezegd dat het in 2012 geen games zal uitbrengen. Eerder zei de ontwikkelaar al dat het aan twee grote titels werkt en dat beide gepland staan voor 2013.

Oorspronkelijk bericht: In het blad staat op de pagina met geruchten dat de "spionnen" van Xbox World Magazine zeggen dat ontwikkelaar Avalanche "op het moment van spreken hard werkt [aan Just Cause 3], welke volgend jaar zal verschijnen." In 2010 meldde Avalanche-eigenaar Christofer Sundberg al aan website CVG dat hij intere e had om een eventueel derde deel te maken. In hetzelfde interview vertelde hij dat "fans niet verrast moeten zijn als er een vervolg op het tweede spel komt."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou