Het is nog niet bekend wat het cadeau precies inhoudt. "(Online) Heists zijn een veel grotere uitdaging dan we eerst dachten. Vroege versies werkten niet goed genoeg en we hebben ze meer dan eens geschrapt om er achter te komen hoe ze precies moeten werken."

De singleplayermodus van Grand Theft Auto 5 bevat wel Heists, waarin spelers moeten schakelen tussen de drie hoofdpersonages om grote overvallen voor te bereiden en uit te voeren. Rockstar beloofde deze Heists ook voor GTA Online, maar eerder deze week werd pas bekendgemaakt dat ze begin volgend jaar verschijnen. Wanneer precies is nog niet bekend.

Begin volgend jaar verschijnt ook de pc-versie van Grand Theft Auto 5. Deze versie krijgt ook de online Heists. Rockstar maakt in de Q&A bekend dat mensen hun personages uit GTA Online naar de pc-versie kunnen overzetten.

Update: Rockstar heeft de update uitgebracht. De nieuwe content bestaat uit de optie tot een derde appartement; een kerstboom voor in je woning; nieuwe kerstkleding; twee nieuwe auto’s ‘de Bravado Rat-Truck’ en de VapidSlamVan; twee nieuwe wapens in de vorm van een intelligente mijnen en een doelzoekende raketwerper. De update verhelpt bovendien de problemen met niet bewegende bomen in de PS4 en Xbox One-versie en voegt extra mogelijkheden toe voor de besturing.