Nieuws

Update geeft Destiny-spelers meer slots in Vault

Ten koste van items vergelijken op last-gen consoles

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Een update voor Destiny die in april verschijnt geeft spelers meer ruimte om wapens en items op te slaan in de Vault. Dat meldt Bungie in een nieuwe blogpost.

Spelers kunnen volgende maand dankzij update 1.1.2 in plaats van 20 armor-items en 20 'general items' 24 van elk opslaan. In plaats van 20 wapens is het straks mogelijk om 36 wapens op te slaan.

De update maakt dit mogelijk in alle consoleversies van de game, maar op de Xbox 360 en PlayStation 3 zorgt de grotere Vault er voor dat wapens en items niet meer vergeleken kunnen worden. Dit vanwege een tekort aan geheugen op de consoles. Op de Xbox One en PS4 blijft dit wel mogelijk.

Bron: Bungie.net

Dit artikel delen:

Lees meer

Dragon Age: Inquisition-dlc in mei naar PS3, PS4 en X360 Rainbow Six Siege krijgt ‘operator’-systeem en Collector’s Edition
2

Reacties op: Update geeft Destiny-spelers meer slots in Vault

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • bvotje

  • 31 maart 2015 22:56
  update in tien termijnen.Eerst praten over weekly update met heel de rataplan die er allemaal in e update gaat verschijnen.Nu pas dat de fault meer ruimte gaat krijgen,waar blijven de beeld en geluid update,en waar blijft the house of wolves.Een hoop gelul van Bungie,maar zie nog steeds niks wat goed is,psp zuigt nog steeds wapens die ze verder verkloten en ga zo maar door.Destiny is voor mijn verleden tijd,net zoals Bungie.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • reshift_development

  • 2 april 2015 15:44

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.