Update fysieke versie Call of Duty: Black Ops 4 beslaat 50GB | Gamer.nl

Update fysieke versie Call of Duty: Black Ops 4 beslaat 50GB | Gamer.nl

Spelers die beslissen om een fysieke kopie van Call of Duty: Black Ops 4 te verkrijgen moeten eerst een grote update downloaden voordat de game gespeeld kan worden. Dit melden verschillende spelers na het eerder ontvangen van een kopie van de populaire shooter.

Ontwikkelaar Treyarch heeft bevestigd dat er inderdaad een day-one-patch is die gedownload moet worden om de traditionele multiplayer-, Zombie- en Specialist Headquarters-modus te spelen. Met deze vereisten is er sprake van een zeer grote update.

Treyarch heeft verder gezegd dat de update een grootte van 50GB bedraagt op zowel de PS4 als de Xbox One. Spelers die de digitale versie van Black Ops 4 bezitten, hebben de patch-content in de pre-load zitten. Echter zijn de eigenaren van fysieke kopieën verplicht om een groter bestand te moeten downloaden en moeten langer wachten.

Black Ops 4

Verder is bekend dat spelers met de PS4-versie van de aankomende game 112GB aan vrije ruimte beschikbaar moeten hebben voordat er gedownload kan worden. Dit heeft te maken met de installatiebestanden die niet nodig zijn zodra de update is geïnstalleerd. Uiteindelijk hoort de grootte van de hele game na de patch ongeveer 55GB bedragen. Dit geeft aan dat vele bestanden met de update vervangen zullen worden in plaats van toegevoegd.

Spelers op de PS4 en Xbox One kunnen bij de update-installatie of -download sneller de battle royale-modus Blackout spelen. Met de installatie of download kan er al vanaf 30 procent, wanneer tu en de 16 tot 20 GB is gedownload, de modus gespeeld worden in plaats van de volle 50GB.

Black Ops 4

Op de PS4-versie kan dit gedaan worden door bij het icoon van de game de optie 'updaten naar laatste versie' te kiezen zodra de disc-content is geïnstalleerd en het voor 30 procent voltooid is.

Eerder werd de multiplayer-modus van Call of Duty: Black Ops 4 uitgelicht in een trailer. Daarnaast werden van multiplayer alle beschikbare maps bekend bij de lancering.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou