Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Update fysieke versie Call of Duty: Black Ops 4 beslaat 50GB

112GB aan vrije ruimte benodigd voor download PS4-versie

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Spelers die beslissen om een fysieke kopie van Call of Duty: Black Ops 4 te verkrijgen moeten eerst een grote update downloaden voordat de game gespeeld kan worden. Dit melden verschillende spelers na het eerder ontvangen van een kopie van de populaire shooter.

Ontwikkelaar Treyarch heeft bevestigd dat er inderdaad een day-one-patch is die gedownload moet worden om de traditionele multiplayer-, Zombie- en Specialist Headquarters-modus te spelen. Met deze vereisten is er sprake van een zeer grote update.

Treyarch heeft verder gezegd dat de update een grootte van 50GB bedraagt op zowel de PS4 als de Xbox One. Spelers die de digitale versie van Black Ops 4 bezitten, hebben de patch-content in de pre-load zitten. Echter zijn de eigenaren van fysieke kopieën verplicht om een groter bestand te moeten downloaden en moeten langer wachten.

Black Ops 4

Verder is bekend dat spelers met de PS4-versie van de aankomende game 112GB aan vrije ruimte beschikbaar moeten hebben voordat er gedownload kan worden. Dit heeft te maken met de installatiebestanden die niet nodig zijn zodra de update is geïnstalleerd. Uiteindelijk hoort de grootte van de hele game na de patch ongeveer 55GB bedragen. Dit geeft aan dat vele bestanden met de update vervangen zullen worden in plaats van toegevoegd.

Spelers op de PS4 en Xbox One kunnen bij de update-installatie of -download sneller de battle royale-modus Blackout spelen. Met de installatie of download kan er al vanaf 30 procent, wanneer tussen de 16 tot 20 GB is gedownload, de modus gespeeld worden in plaats van de volle 50GB.

Black Ops 4

Op de PS4-versie kan dit gedaan worden door bij het icoon van de game de optie 'updaten naar laatste versie' te kiezen zodra de disc-content is geïnstalleerd en het voor 30 procent voltooid is.

Eerder werd de multiplayer-modus van Call of Duty: Black Ops 4 uitgelicht in een trailer. Daarnaast werden van multiplayer alle beschikbare maps bekend bij de lancering.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Details microtransactiesysteem van Fallout 76 bekend Gerucht: NPC's wijzen de weg in Red Dead Redemption 2
4

Reacties op: Update fysieke versie Call of Duty: Black Ops 4 beslaat 50GB

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DunkieXL

  • 9 oktober 2018 17:16
  Lekker installatie systeem dit.A ls elke game dit gaat doen word het word voordeel van een console wel steeds minder. Ik kocht ooit mijn PS4 zodat ik een CD erin kan doen en spelen. Maar omdat ik erg casual ben als ps4 gamer ben ik tegenwoordig uren naar updates/installaties aan het kijken..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MrKingofhearts

  • 9 oktober 2018 20:53
  Zin in!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  rmeijer18

  • 9 oktober 2018 22:02
  Word geloof ik tijd voor een upgrade van mijn 500GB hardeschijf op de PS4 met de spellen die alsmaar meer download ruimte in beslag nemen en straks met RDR2 helemaal

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  bigds9fan

  • 10 oktober 2018 00:31
  Waarvoor? Een paar maps want een SP kent de game niet meer.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.