Update 11.16: Ontwikkelaar Blizzard heeft aan Kotaku laten weten dat de free-to-play-game waaraan het zou werken de game Blizzard Dota betreft, een titel die reeds officieel is aangekondigd. Blizzard Dota is een variant op het populaire genre dat onstond als mod van Warcraft III en laat spelers met verschillende personages uit het Blizzard-universum spelen.

Oorspronkelijk bericht: Om welk nog niet onthulde game het gaat, zei de bron niet. Momenteel werkt Blizzard naast zijn bekende games als World of Warcraft, StarCraft II en Diablo III ook aan het nog niet officieel aangekondigde Project Titan. Dit is de volgende massively multiplayer online game die de studio uit zal brengen.

Blizzard hanteert op dit moment voor World of Warcraft een hybride businessmodel. Spelers kunnen de game gratis spelen tot level 20, maar zijn daarna gebonden aan een maandelijks abonnement, willen zij verder met het spel. Ook kent het spel momenteel geen microtransacties, zoals vaak het geval is bij free-to-play-MMO's.