Update Diablo 3 brengt nieuwe klassensets en gamemechanisme

Update Diablo 3 brengt nieuwe klassensets en gamemechanisme

Blizzard gaat een grote patch-update uitvoeren voor Diablo 3. In de notities van deze update staat dat er onder andere een aantal nieuwe klassensets en een nieuw gamemechanisme in de patch-update zitten.

Het testen van deze update gaat 6 februari van start. Naast het feit dat een aantal bugs en glitches worden aangepakt, komen er met de update drie nieuwe klassensets bij: The Barbarian, The Witch Doctor en Wizard.

The Barbarian krijgt de Horde of the Ninety Savages-set. Hiermee krijg je verschillende bonussen die je shouts en effectiviteit tegen vijanden verbeteren. Voor de Witch Doctor wordt de Mundunugu’s Regalia-set aan de game toegevoegd. Met deze outfit-set loop je onder andere vijftig procent minder schade op in de Spirit Realm en volgt de Big Bad Voodoo je twee keer zo lang. De Wizard krijgt The Typhon’s Veil outfit-set. Met deze set richten je Hydra’s onder andere meer schade aan.

Diablo 4

Naast de nieuwe klassensets wordt ook een nieuw thema aan het twintigste seizoen van de game toegevoegd. Het nieuwe thema heet Season of the Forbidden Archives en bevat een nieuw mechanisme waarin je met Kanai’s Cube legendarische krachten kan kiezen voor je wapens, sieraden en harnas.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

prima game diablo 3 en heb het spel veel gespeeld. Maar wat ik jammer blijf vinden is dat blizzard te veel bepaald hoe je het spel moet spelen. Met de sets. Ik wil graag creatief zijn met builds, maar dat wordt niet beloond. Het gevolg dat 75% van de spelers alleen voor de hoge great rift builds gaan.

0

@rohirrimdwarf helemaal mee eens, ik hoop dat Diablo 4 daar verandering in gaat brengen

0

Dat lijkt wel te gaan gebeuren. De focus op class sets wordt minder. Maar helaas zal het nog wel langer dan 2 jaar duren voor diablo 4 gelanceerd wordt. Zal nog wel een seizoen of 2 tussendoor meepikken met diablo 3. Want het gaat nog zo lang duren voor een nieuw deel uit is helaas @fonsrutte

0

Ik heb zelf me ook goed vermaakt met diablo 3. Ik hoop echt dat diablo 4 veel beter gaat zijn maar ik heb al gehoord dat er mxt in komt dusja.. reken er maar niet op dus. Maakt me niet uit of het alleen cosmetische is. Ik wil die troep niet in me game hebben

0

Aanbevolen voor jou