Update: De Sims 4 komt uit op 4 september | Gamer.nl

Update: De Sims 4 komt uit op 4 september | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Origineel bericht:
De Sims 4 ligt waarschijnlijk vanaf 2 september in de winkels. Dat wordt namelijk vermeld op een vermeende promotieposter van de aankomende game die in de Amerikaanse winkelketen Wallmart is opgehangen. Een foto van de poster is gepubliceerd door Sims Vip.

De Sims 4 is het vierde officiële deel van de simulatiegame, waarbij de virtuele mensen - beter bekend als Sims - meer emoties tonen en slimmer na kunnen denken. Ontwikkelaar EA kondigt de releasedatum officieel aan tijdens zijn E3-persconferentie, die vanavond om 21:00 van start gaat.

Eerder kreeg De Sims 4 nog een leeftijdscla ificatie van 18+ in Rusland, omdat het in de game mogelijk is om relaties tu en personen van hetzelfde geslacht aan te gaan. In Europa krijgt het spel een adviesleeftijd van 12+ mee.

Door Gamer.nl/NUtech


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou