Update Dawn of War 2 verwijdert Games for Windows Live | Gamer.nl

Update Dawn of War 2 verwijdert Games for Windows Live | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De update volgt op een open bèta van Dawn of War 2, en zorgt ervoor dat spelers geen Games for Windows Live meer hoeven te gebruiken. Door de update is het spel ook niet meer via LAN te spelen, en kunnen spelers een multiplayergame niet meer pauzeren.

Eerder dit jaar gingen er geruchten dat Microsoft de stekker uit Games for Windows Live zou trekken, maar dat bleek uiteindelijk toch niet zo te zijn. Veel spellen zijn echter wel overgegaan op andere services zoals Steamworks voor matchmaking en andere online functies.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou