De game is gebaseerd op de PlayStation 2-game Colin McRae Rally 2.0 en heeft ongeveer 30 parkoersen. Het spel krijgt Game Centre-support en draait alleen op iPad 2 of nieuwere modellen, iPhone 4S, 5 of een vijfde generatie iPod Touch.

Oorspronkelijk bericht:
Codemasters hint naar een nieuwe rallygame die morgen moet worden onthuld. De communications director van de uitgever, Rich Eddy, plaatste een foto op Twitter die dat laat vermoeden.

"Ik werk aan iets nieuws dat morgen onthuld wordt en dat veel herinneringen terugbrengt", aldus Eddy. "Ik zal er snel meer naar hinten met mijn gebruikelijke subtiliteit." Vervolgens plaatste hij op Twitter een foto met een rallywagen. De datum die in dat plaatje wordt gebruikt is in hetzelfde font als die voor de Colin McRae-serie wordt gebruikt.

Het is nog niet bekend om wat voor game het gaat en of het om een console- en PC-titel gaat, of een game voor mobiele platformen en tablets. Codemasters' meest recente rallygame is DiRT Showdown. Ook heeft het eind vorige maand GRID 2 uitgebracht.