Nieuws
Civilization 6

Update Civilization 6 corrigeert kritieke typefout

De AI kan weer vooruit

Geschreven door Wilbert Meetsma op
De Spring Update voor Civilization 6 brengt niet alleen balansveranderingen met zich mee, maar corrigeert ook een typefout die de AI ernstig hinderde.

In Civilization 6 exploiteren door spelers gestichte steden de omliggende omgeving, die verschillende soorten grondstoffen opleveren. Deze 'Yields' zijn nodig om bij te blijven in de race om de sterkste beschaving te worden. Modder Straight White Shark bemerkte echter dat de prioriteiten van de AI uitgingen van 'Yeilds', met als gevolg dat de computergestuurde tegenstanders onvermijdelijk achter liepen op de speler. Toen de modder deze typefout herstelde, bleek de AI meer te produceren en sneller nieuwe technologieën te onderzoeken. Deze fix is nu meegenomen in de officiële Spring Update.

Naast de correctie van dit probleem bevat de Spring Update voor Civilization 6 meerdere toevoegingen en veranderingen aan de balans. Zo is het nu mogelijk om spelers om hulp te vragen bij oorlogen en blijven steden die hun oorspronkelijke religie aanhangen extra loyaal.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: Pillars of Eternity 2: Deadfire Steam Link-app komt naar Android en iOS
0

Reacties op: Update Civilization 6 corrigeert kritieke typefout

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.