Update: Call of Duty: Advanced Warfare gelekt en gestreamd | Gamer.nl

Update: Call of Duty: Advanced Warfare gelekt en gestreamd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het lijkt om de uiteindelijke versie van Advanced Warfare te gaan, die op 4 november uitkomt. Glen Schofield van ontwikkelaar Sledgehammer Games uit zijn onvrede over het lek op Twitter.

De gamer somt informatie op over de game, waarvan niet bekend is of deze correct is. Zo zou de singleplayermodus van de game in vijf uur uit te spelen zijn. Het spel zou 24 wapens, dertien multiaplayermaps en twaalf score streaks bevatten. Daarnaast zou er een dna-bom in de game zitten die alle tegenstanders in één keer doodt. Ook zou er een multiplayermodus zijn waarin spelers tegen elkaar paintballen. 

De stream is inmiddels offline gehaald wegens copyrightschending, en ook YouTube-video's die de stream hebben opgenomen werden offline gehaald. De video staat op moment van schrijven wel op Vimeo.

advanced warfare dna bomb from John Travolta on Vimeo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou