Update: Volgens een vacature die online is verschenen, is Battlecry Studios op zoek naar een Monetisation Designer. Deze Monetisation Designer gaat werken aan een nieuwe online game en moet "veel verstand hebben van de monetisatie in free-to-play games" omdat er een balans moet worden gevonden tussen gratis en betaalde valuta in de game-economie.

Origineel bericht: Vogel heeft onder andere gewerkt bij BioWare, waar hij executive producer was van Star Wars: The Old Republic. Daarvoor werkte hij aan spellen als Ultima Online en Star Wars Galaxies. "Ik heb Bethesda's benadering van het maken van grote, originele games altijd al bewonderd", aldus Vogel. "Het is een passie die ik deel en ik kijk ernaar uit om een team op te bouwen van goede ontwikkelaars die net als ik creatieve energie stoppen in de games die we zullen maken."

Het is nog niet bekend waar Battlecry Studios aan gaat werken. Momenteel worden nog ervaren medewerkers gezocht om sleutelposities te bekleden in een onaangekondigd project.