"We hebben heel veel feedback ontvangen op ons spawn-systeem! Het was duidelijk dat het eerste systeem spelers soms te dicht bij een gevaarlijke plek plaatste", legt Danger Close uit. "Deze nieuwe update past de plek waar je spawnt aan aan de nabijheid van vijandelijke spelers, wanneer je gebruikmaakt van fallback spawn. We onderzoeken ook de fireteam spawns voor de uiteindelijke game."

Daarnaast is ook de wapenbalans aangepast en de stabiliteit van de verbinding. Ook die aanpassingen zijn gedaan op basis van feedback die spelers van de bèta hebben gegeven in het Battlelog-forum en aan de hand van andere berichten vanuit de community. Danger Close zegt te blijven kijken naar communityfeedback en deze te gebruiken voor het verbeteren van de bèta en de uiteindelijke game. 

De multiplayerbèta van Medal of Honor: Warfighter is sinds 5 oktober beschikbaar op Xbox 360. Deze loopt nog drie dagen, tot 15 oktober en is daarna niet meer speelbaar. De game komt op 26 oktober uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.