We kunnen het onmogelijk ongenoemd laten en zoals je waarschijnlijk al gezien zal hebben zijn er momenteel een enorme serie aanslagen gaande doorheen heel Amerika.

Na het instorten van het New York World Trade Center en de crash van een derde vliegtuig op het Pentagon zijn alle openbare gebouwen en het Witte huis ontruimt. Daarnaast zijn er momenteel een aantal grote steden (Manhattan en New York) in staat van ontruiming.

De laatste berichten gaan over het crashen van een vliegtuig op Camp David, de plek waar oa het vredesproces tussen Israel en de Palestijnen plaatsvond.

Daarnaast is er een vliegtuig gecrashed op Pittsburg (Penssylvania), maar hier is niet bekend of dit ook is veroorzaakt door terroristen.

Het Bellevue Hospital in New York is momenteel ingericht als crisiscentrum en dit ziekenhuis ontvangt momenteel gewonden die worden ingebracht.

Alle bruggen en tunnels in New York zijn momenteel afgesloten.

President Bush zit in Air Force 1 en wordt beschermt door een escorte jachtvliegtuigen

In Atlanta is het anti-Bioterrorismeteam oproepen. Dit is echter nog een voorzorgsmaatregel.

Het Pentagon schijnt bijna in zijn geheel in brand te staan en kan volgens de laatste berichten als verloren worden beschouwd.

Via persberichten heeft de Islamitische Gihad laten weten verantwoordelijk te zijn voor de reeks terreuraanslagen.

Volgens geruchten is er op dit moment een gekaapt vliegtuig onderweg naar Londen. Nadere details of een bevestiging ontbreken op dit moment.

Het Amerikaanse leger is op Threat Delta gezet. Dit houd in dat alle legeneenheden op maximale staat van paraatheid zijn gebracht.

Er zijn veel geruchten dat er nog 4 vliegtuigen "zoek" zouden zijn. De FAA heeft gemeld dat alle vliegtuigen gevonden zijn. Ook zijn de betrokken vliegtuigen bekend gemaakt:

- American Airlines, Flight 11, Boeing 767, Boston to Los Angeles,81 passengers, 9 flight attendants, 2 pilots

- American Airlines, Flight 77, Boeing 757, Washington Dulles to Los Angeles, 58 passengers, 4 flight attendants, 2 pilots

- United Airlines, Flight 175, Boston to LAX, left Boston at 8:14am EST, plane down, location unknown

- United Airlines, Flight 93, Newark to SF, left Newark at 8:42am EST, plane down, Pennsylvania, 80 miles SE of Pittsburgh Somerset County Airport, Boeing 757

President Bush heeft in een toespraak gemeld dat de VS met alle mogelijke middelen de daders zal opsporen en zal straffen.

Voodooextreme (die de huidige situatie erg goed bijhoud) meldt dat er natuurlijk gas ontsnapt bij de resten van de WTC torens. Om deze reden wordt op dit moment heel zuid-NY geëvacueerd. NEW YORK (CNN) -- Terrorists struck the United States Tuesday morning in harrowing, widespread attacks that included at least three commercial jet crashes into significant buildings.

In the first attack, a plane smashed into the north tower of the World Trade Center in Manhattan shortly before 9 a.m., followed by another plane into the second tower about 20 minutes later. Both towers later collapsed. Sources told CNN that one of the planes was an American Airlines Boeing 767 that had been hijacked after take-off from Boston. PS. Gezien de discussie: Er is NIET bevestigd dat deze aanslagen door Pallestijnen zijn gepleegd. Het zou zelfs erg onwaarschijnlijk lijken.

Dus laten we het Pallestijn-bashen een beetje inhouden.