Untitled Goose Game waggelt zich een weg naar de Xbox One

Untitled Goose Game waggelt zich een weg naar de Xbox One

Via Twitter laat het officiële account van Xbox Game Pass weten dat Untitled Goose Game naar de Game Pass gaat komen en dus naar Xbox One.

Het nieuws kwam gisteren, vlak na de aankondiging van de PlayStation 4-port van de populaire game. De zeer geliefde gans waggelt zich een weg naar alle consoles op deze manier en is straks dus beschikbaar voor de Xbox One en via Xbox Game Pass. Microsoft biedt spelers de mogelijkheid om met Xbox Game Pass voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang te krijgen tot de games in die bibliotheek. Ondertussen zijn er al ruim honderd games voor spelers om gebruik van te maken en er worden deze maand meer toegevoegd.

Untitled Goose Game wordt door de ontwikkelaar omschreven als een slapstick-stealth-sandbox, waarin je als gans bent losgelaten in een nietsvermoedend dorpje. In de game loop je door verschillende gebieden van een stad, van de achtertuinen van inwoners tot winkelstraten. Als gans is het de bedoeling dat je allerlei objecten steelt, streken uithaalt en vooral veel mensen lastig valt terwijl je eindeloos aan het gakken bent.

Untitled Goose Game is reeds beschikbaar voor Switch en pc en komt op 17 december uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is natuurlijk super nice news!! Eindelijk *honken*..

0

Ik heb me echt super vermaakt met het spel. Maarrrr, verwacht niet langer bezig te zijn met spelen dan een uurtje of 3-4 als je het normaal uitspeelt, of hooguit 8-12 uur als je echt voor de 100% gaat met alle geheime opdrachten die er te vinden zijn. Het is nu eenmaal geen grote spelwereld en heeft vrij weinig herspeelwaarde anders dan aan vrienden en familie tonen. Desalniettemin is het echt therapie om even Asama Bin Gans uit te hangen, heerlijk.

0

Aanbevolen voor jou