Nieuws
untitled goose game

Untitled Goose Game komt dit jaar fysiek uit

Het gaat om een milieuvriendelijke fysieke versie

Geschreven door Michel Musters op
Later dit jaar komt Untitled Goose Game fysiek uit op PlayStation 4 en Switch.

Dat werd aangekondigd door iam8bit tijdens de Day of the Devs-livestream. In samenwerking met Skybound Games en ontwikkelaar House House bevat de fysieke versie een met de hand getekende kaart, een catalogus van 24 pagina's en een 'No Goose'-sticker. Het gehele pakket is van milieuvriendelijk materiaal gemaakt. Later dit jaar komt ook de soundtrack uit op gerecyclede vinyl.

Er zijn nog geen precieze data voor de fysieke edities en de soundtrack bekendgemaakt, maar het moet ergens in het derde kwartaal van dit jaar verschepen. Reserveren kan via de iam8bit-website.

Untitled Goose Game laat spelers een gans besturen die losgaat in een nietsvermoedend dorp. In de game loopt men door verschillende gebieden van een stad, van de achtertuinen van inwoners tot winkelstraten. Als gans is het de bedoeling om allerlei objecten te stelen, streken uit te halen en vooral veel mensen lastig te vallen.

Untitled Goose Game
Untitled Goose Game

Dit artikel delen:

Lees meer

Overcooked: All You Can Eat bevestigd voor PS5 en Series X Volledige themanummer van Bugsnax uitgebracht
1

Reacties op: Untitled Goose Game komt dit jaar fysiek uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    sandervs

    • 21 juli 2020 11:15
    Echt fijn dat deze in gamepass zit, vond er weinig aan en had het zonde van mijn geld gevonden. Gamepass is echt perfect om games te proberen, door gamepass speel ik nu weer veel race games terwijl ik al 10 jaar geen race game heb gekocht, die hebben me weer positief verrast en nu wil ik Dirt 5 gaan kopen als de reviews goed zijn.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.