Untitled Goose Game in Lego-vorm gecreërd door fan

Untitled Goose Game in Lego-vorm gecreërd door fan

De gans uit Untitled Goose Game groeit alleen maar in populariteit en fans uiten maar al te graag hun passie voor deze kwellende gans. Zo heeft A Fellow Player een href="https://ideas.lego.com/projects/54583f1d-a62f-4791-89b8-999ac31b522f" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Lego-ontwerp</a> gedeeld.

Een individu die zichzelf A Fellow Player noemt deelt het ontwerp via een Lego-website waar ideeën worden tentoongesteld. In het ontwerp is een welbekende scene te zien, namelijk de tuin van de boer, inclusief een verboden voor ganzen bord. Fans die dit ontwerp graag gerealiseerd zien hebben de mogelijkheid om te stemmen op het project.

untitled goose game

Untitled Goose Game is een game die zich leent om gekkigheid mee uit te halen, zo heeft iemand alle losse voorwerpen in de game verzameld, puur omdat het kan. Fans fantaseren ook over de geliefde gans in andere vormen en/of omgevingen, zoals in Dragon Ball Z: Kakarot of Super Smash Bros. Ultimate. De gans blijkt erg geliefd te zijn en fans zien hem graag op meerdere plekken terug.

untitled goose game
untitled goose game

Untitled Goose Game is beschikbaar op pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou