Unreal Tournament 3 weer online te spelen na sluiting Gamespy | Gamer.nl

Unreal Tournament 3 weer online te spelen na sluiting Gamespy | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De patch vervangt het uitvoerend bestand van Unreal Tournament 3, zodat de game contact maakt met een nieuwe master server. Nadat het UT3.exe-bestand is vervangen, kunnen spelers wederom verbinden met elkaar maken. De patch werkt ook met de Steam-editie van de arena shooter. Voor het opzetten van een server moet een aparte patch gedownload worden.

Met het einde van multiplayerdienst Gamespy zijn al meerdere uitgevers bezig geweest om hun oudere games speelbaar te houden. Electronic Arts liet onlangs weten dat ze de online ondersteuning van 50 games zullen staken. Overigens is er ook een patch verschenen voor de S.T.A.L.K.E.R.-games, zodat deze spellen ook weer online gespeeld kunnen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou