Op het moment dat mensen met iets in hun hoofd zitten wat ze graag willen hebben, kunnen ze blijkbaar ook niets anders meer zeggen. De laatste 20 topics zijn allemaal volgespamd met vragen naar de Unreal Tournament 2003 demo, en voor deze luitjes is er een leuke teleurstelling te melden: hij komt vandaag niet, en ook niet morgen. Waarschijnlijk gaat het nog een paar weken duren eer de demo te downloaden valt, maar dat is zo'n ramp nog niet met toppers als Soldier of Fortune 2 en Grand Theft Auto 3 op de winkelschappen.

Mark Rein van Epic Games meldt op een forum van Unreal Tournament 2003 namelijk het volgende over de demo:The demo isn't quite ready yet. It will probably be a few weeks before we're ready to release it.

Dus helaas, nog een paar weken geduld en we zullen kunnen zien of UT2003 de gameplay van zijn illustere voorganger kan evenaren. Grafisch wordt het in ieder geval een grote stap voorwaarts! Het volledig spel wordt in Europa echter pas in Augustus verwacht, tot die tijd zullen we ons met het wachten op en het spelen van de demo bezig moeten houden.