Kon je in het weekend nog fijn lezen dat het team van Legend Entertainment alles doet om Unreal II dit jaar af te krijgen, CVG komt met het bericht dat dit toch niet zal lukken. Unreal II: The Awakening zou namelijk uitgesteld zijn en de eerste release datum die nu genoemd wordt is maart 2003. Er is nog geen reactie van Infogrames of Legend, maar het zou mogelijk zijn, aangezien wel bekend is dat het spel pas over een aantal weken de alpha status zal bereiken.

Update 10:02

Mark Rein to the rescue. Mark heeft namelijk laten weten dat "dit de eerste keer is dat hij hier iets over hoort". En om het gerucht helemaal vier kilometer onder de grond te stoppen reageert een woordvoerder van Infogrames dat het bericht niet klopt en dat Infogrames niet reageert op geruchten.Unreal II's release in March 2003 means that it's going to be followed closely by the PC version of Halo.

Fans of the genre are likely to be extremely disappointed by this news, however it means that 2003 is going to be one hell of a hot year for FPS titles, with Condition Zero, Doom III and Halo PC all slated to appear before Christmas.

Voorlopig kunnen we het bericht van CVG naar het rijk der fabelen verwijzen. Vraag blijft of Legend het spel voor het einde van 2002 af heeft.

Met dank aan gill voor het melden van dit nieuws. Friedel liet ons weten dat 3DGamers ook een aantal screenshots van Unreal II in de aanbieding heeft. Zie het als een doekje voor het bloeden.