Nieuws

Unreal 5-ervaring The Matrix Awakens nu beschikbaar

Gratis te downloaden

Geschreven door Jacco Peek op
The Matrix Awakens is nugratis beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

De ervaring is gemaakt door teamleden van de originele filmcrew, waaronder regisseur Lana Wachowski. In een eerste trailer wordt onthuld dat de 'ervaring' ook speelbaar is. Daarin zijn onder andere Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss te zien als hun personages Neo en Trinity.

Epic Games heeft de demo in z'n volledigheid geüpload. Ook verscheen op The Verge een interview met Reeves en Moss over de ontwikkeling van de ervaring.

Dit artikel delen:

Lees meer

It Takes Two uitgeroepen tot game van het jaar bij The Game Awards FromSoftware toont nieuwe beelden Elden Ring
12

Reacties op: Unreal 5-ervaring The Matrix Awakens nu beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    GoofyZ3

    • 10 december 2021 08:11
    Vanochtend ff uitgeprobeerd op de ps5. Zeker wel mooi gedaan, toekomst ziet er rooskleurig uit.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Bteqq

    • 10 december 2021 09:57
    Ik heb het zojuist ook geprobeerd. Vooral tijdens het rondlopen, autorijden en indemo foto's maken besef ik hoe gaaf de komende unreal 5 games kunnen worden. Onder de indruk van de belichting overdag, nachtmodus wat minder. Wel veel dezelfde auto's. Schade ziet er ook gaaf uit op auto's. De rook uit de putten….details details damn.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    denver

    • 10 december 2021 14:04
    @Bteqq Hoe zet je de nachtmodus aan?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Bteqq

    • 10 december 2021 16:13
    @denver

    Bij de gele points of interest, bij die borden (die met matrix symbolen worden omhuld).

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    hulstpower

    • 10 december 2021 10:38
    heb de demo al op xbox staan vanmiddag even proberen maar doe hem ook even op ps5 voor de gein.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Bteqq

    • 10 december 2021 10:56
    @hulstpower

    Vergeet ook niet met een goede headset op rond te kijken en luisteren! Het geluid is ook echt wel impressive, niet van de auto's, maar wel van de omgeving. Bij de gele points of interest kan je overschakelen naar nachtmodus.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    hulstpower

    • 10 december 2021 11:06
    @Bteqq Ok heb een betere surround sound dan een headset kijken of die dat pakt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • rreloaderr

    • 10 december 2021 23:42
    Ik heb een surround set van 2k. Nog klinkt shit beter op mijn 100€ headset. Of hij moet al heel hard staan @hulstpower

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    hulstpower

    • 11 december 2021 07:38
    @rreloaderr misschien is je surround set out dated, maar bij klinkt me dolby atmos surround setup veel beter dan me headset.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • PessimisticGamer1

    • 10 december 2021 16:55
    Zojuist gespeeld op Xbox Series X. Ziet er erg mooi uit alleen euh zou niet in de auto gaan rond rijden als je framerate je lief is haha

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    GoofyZ3

    • 11 december 2021 09:05
    @PessimisticGamer1 op de ps5 viel dat wel mee hoor

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • Bart81

    • 11 december 2021 17:26
    @GoofyZ3
    Zal hetzelfde zijn lijkt me.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.