Unpleasant Horse afgekeurd door Apple | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Apple keurt Unpleasant Horse af vanwege de 'volwa enen inhoud'? Wij dachten dat paarden die doodgaan in vleesmolens plezier voor de hele familie is!", stond in een inmiddels verwijderde Tweet van de ontwikkelaar. "We gaan in beroep (met een hogere cla ificatie) en hopen binnenkort goed nieuws te hebben voor jullie! We houden in elk geval nog van Apple. Echt waar." Het spel staat gepland als gratis download voor iOS-apparaten zoals iPhone, iPod Touch en iPad.

Unpleasant Horse

Het eerste spel van 4th & Battery is Unpleasant Horse. In Unpleasant Horse neemt de speler de controle over een kwaadaardig, gevleugeld paard dat geniet van het vernietigen van kleine vogels en andere gevleugelde paarden. Wanneer de speler op het hoofd van een vogel of paard springt, valt deze naar de grond waar vleesmolens op ze wachten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou