Nieuws
Uniqlo Nintendo

Uniqlo organiseert wedstrijd voor Nintendo-t-shirtdesigns

Win een Nintendo NX

Geschreven door Alicia Tai op

Uniqlo's jaarlijkse T-shirt Grand Prix-wedstrijd staat dit jaar in het teken van Nintendo. Deelnemers kunnen zelfgemaakte t-shirtontwerpen van Nintendo insturen en kans maken op een geldprijs en NX-console.

De competitie loopt vanaf vandaag tot 31 augustus. Deelname is open voor iedereen, ongeacht leeftijd of land. De winnende designs worden door Uniqlo echt geproduceerd en zullen in de lente van 2017 in de winkels liggen.

Shigeru Miyamoto, gamedesigner en vertegenwoordigend directeur bij Nintendo, zal jureren. De winnaars van de eerste en tweede prijs ontvangen een geldbedrag van respectievelijk 8900 euro en 2600 euro. Daarnaast mogen zij naar de winnaarsceremonie in Kioto waar Miyamoto te gast zal zijn en krijgen zij een Nintendo NX, Nintendo's nieuwe console die nog onthuld moet worden.

Op de site staan de regels voor deelname uitgebreid beschreven. Deelnemers mogen geen officiële artwork van Nintendo gebruiken voor hun designs, maar moeten hun eigen ontwerpen verzorgen. Enkel designs gebaseerd op Mario, Zelda, Pokémon, Animal Crossing, Star Fox, Pikmin, Metroid, Kirby, Donkey Kong en Splatoon zijn toegestaan.

Het Japanse kledingbedrijf Uniqlo organiseert ieder jaar een designwedstrijd voor t-shirts. In 2014 was het thema Star Wars. Vorig jaar stond de wedstrijd in het teken van Pixar.

Bron: Uniqlo

Dit artikel delen:

Lees meer

Odin Sphere Leifthrasir BioWare legt formule achter goede personages uit
2

Reacties op: Uniqlo organiseert wedstrijd voor Nintendo-t-shirtdesigns

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DaVinkie

  • 1 juli 2016 23:23
  Super tof, kan ik gelijk mijn nieuwe tekentablet uitproberen! Wel jammer dat het standaard shirts moeten zijn want ik wilde eigenlijk zo'n standaard festival shirt met borstvakje maken, maar hé, je kan niet alles hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  GuanvanZoggel

  • 2 juli 2016 15:16
  Oh god nee, daar gaat mijn portemonnee. Ik blader nu al wekelijks door Uniqlo's UT-aanbod.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.