Unieke multiplayercode Mortal Kombat bevestigd | Gamer.nl

Unieke multiplayercode Mortal Kombat bevestigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De registratiecode zit in de verpakking van nieuwe versies van Mortal Kombat en moet ingevoerd worden om toegang te krijgen tot de online multiplayermodus. De code is uniek en kan slechts één keer gebruikt worden. Spelers die geen code hebben, omdat ze de game bijvoorbeeld tweedehands gekocht hebben, kunnen de online multiplayer twee dagen op proef spelen. Daarna is een nieuwe code te koop voor 800 Microsoft-punten op Xbox Live en voor 9,99 euro op het Playstation Network.

Mortal Kombat is een vechtgame waarin gevarieerde vechtersbazen het tegen elkaar opnemen in bloederige gevechten. Traditiegetrouw worden de gevechten beëindigd met een fatality, waardoor de tegenstander op brute wijze aan zijn einde komt. Spelers kunnen aan de slag met bekende vechters als Sub-Zero, Reptile, Johnny Cage en Raiden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou