Nieuws

Undertale-ontwikkelaar maakt muziek voor Pokémon Scarlet en Violet

Tony Fox hielp ook al mee aan Pokémon Sword en Shield

Geschreven door Michel Musters op
Toby Fox, de maker van indiehits Undertale en Deltarune, helpt mee aan het componeren aan enkele nummers voor Pokémon Scarlet en Violet.

Dat liet de ontwikkelaar weten op Twitter. "Ik heb de eer gehad om veldmuziek voor Pokémon Scarlet en Violet te componeren! Na het maken van een concept heeft Game Freak er vele versies van gemaakt die je gedurende het spel hoort." Vervolgens bevestigt Fox dat hij meer muziek voor de games heeft gemaakt.

Fox maakte ook al enkele nummers voor Pokémon Sword en Shield, maar daar was de muziek alleen te horen in een optioneel gebied rondom de Battle Tower. In de aankomende Pokémon-games krijgen spelers zijn creaties dus sowieso te horen. Fox werkte echter voor het eerst samen met Pokémon-studio Game Freak aan Little Town Hero.

Gisteren werd aangekondigd dat Pokémon Scarlet en Violet op 18 november op Nintendo Switch uitkomen. Toen werd ook een nieuwe trailer getoond, die in de tweet hieronder nog eens is te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Obsidian hint naar onthullingen tijdens Microsoft Games Showcase Nominaties van Special Awards voor Dutch Game Awards geopend
1

Reacties op: Undertale-ontwikkelaar maakt muziek voor Pokémon Scarlet en Violet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    whaha

    • 2 juni 2022 23:31
    Leuk!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.