Nieuws

Uncharted: The Lost Legacy is een 'meer gefocuste ervaring'

Directors van Naughty Dog over het verschil met Uncharted 4

Geschreven door Jacco Peek op
Game Informer heeft Naughty Dog bezocht voor Uncharted: The Lost Legacy. Uit een interview blijkt al de game zich meer zal focussen op een bepaalde locatie en dat er meer tijd wordt doorgebracht met de personages.

Volgens creative director Shaun Escayg en game director Kurt Margenau is het avontuur in Uncharted 4 op een veel grotere schaal, terwijl The Lost Legacy een meer gefocuste ervaring wordt. De game speelt zich enkel af in India, in plaats van de wereldreis die Nathan Drake maakt in Uncharted 4.

Hierdoor zal er ook meer tijd zijn om door te brengen met de hoofdpersonen, Chloe en Nadine, die beiden oude bekenden zijn uit de serie. Volgens Escayg en Margenau worden hun persoonlijkheden, relatie en achtergronden meer uitgediept dan voorheen.

Tot slot hintten de ontwikkelaars naar de set pieces in de game, waar de Uncharted-serie bekend om staat. Naughty Dog doet "leuke dingen" met de game, die nog niet in het verleden gedaan zijn.

Uncharted: The Lost Legacy is een standalone uitbreiding op Uncharted 4: A Thief's End. Een prijs voor de content is nog niet bekendgemaakt. De game zal dit jaar verschijnen voor de PlayStation 4.

Bron: Dualshockers

Dit artikel delen:

Lees meer

Pathfinder-update No Man's Sky met buggy's en online is nu uit De beste gamedeals - PS4 Double Discounts
2

Reacties op: Uncharted: The Lost Legacy is een 'meer gefocuste ervaring'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  GoRightAhead

  • 9 maart 2017 14:57
  Ik vind dat wel een goede ontwikkeling. De absurd mooie omgevingen in Uncharted 4 waar je in 5 minuten doorheen loopt is amper de ontwikkelingstijd waard. Doe mij maar wat minder, maar uitgebreidere en diepgaandere lokaties!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  nicster

  • 9 maart 2017 16:31
  nooit begrepen waarom chloe niet in deel 4 zat… die hoorde zo bij de serie. nu maken ze het hopelijk nog een beetje goed, hoewel de interactie tussen nathan en cloe nou juist zo leuk was, dat zal nu niet zijn maar heb er toch nog hoge verwachtingen van.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.