Uncharted: The Lost Legacy bevat mogelijk ruim tien uur gameplay | Gamer.nl

Uncharted: The Lost Legacy bevat mogelijk ruim tien uur gameplay | Gamer.nl

In een gesprek met href="http://www.ibtimes.co.uk/naughty-dog-teases-uncharted-lost-legacy-may-be-over-10-hours-long-1615941">IBTimes UK</a> na de Bafta-awards zei Arne Mayer, director of communications bij Naughty Dog, dat Uncharted: The Lost Legacy mogelijk ruim tien uur gameplay gaat bevatten.

In het gesprek werd door Mayer uitgelegd dat de game begon als een uitbreiding voor Uncharted 4: A Thief's End, maar uiteindelijk uitgroeide tot een standalone dlc-pakket.

In het gesprek zei Mayer: "Jaren geleden werden we gevraagd of we ooit een singleplayer-uitbreiding voor Uncharted zouden maken. We zeiden altijd dat hier niet de discipline voor hadden, omdat we anders een volledige game zouden afleveren. Dat is precies wat er met Uncharted: The Lost Legacy is gebeurd. Toen we ideeën voor het verhaal bedachten kwamen we met verhalen die meer dan tien uur in beslag zouden nemen."

Uncharted-personages Chloe Frazer en Nadine Ro zijn de hoofdpersonages in Uncharted: The Lost Legacy en neemt spelers mee naar India om een oeroud Indiaans artefact veilig te stellen. De game komt later dit jaar uit op PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou