Uncharted-studio tevreden met nieuwe script van verfilming | Gamer.nl

Uncharted-studio tevreden met nieuwe script van verfilming | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De producenten van de film hebben een hoop integriteit en ze staan erop om een film te maken die de fans van Uncharted graag willen zien", aldus Lemarchand. "We zijn hier bij Naughty Dog erg onder de indruk van de manier hoe [de filmmaatschappij] intere e in ons en Amy [Henning, creative director] toont om alles goed te krijgen. De toevoeging van Neil Burger aan het project is wat dat betreft een erg goede ontwikkeling geweest."

Burger, bekend van de films Limitle en The Illusionist, is de tweede regi eur die de verfilming van Uncharted op zich neemt. Eerder was de regie in handen van David O. Ru ell, die later echter het project weer verliet. Burger zei eerder al een volledig nieuw script te hebben geschreven dat "terug naar de game" gaat. Ru ells idee voor de film was om er een verhaal over een familie van antiekhandelaren van te maken. Daarbij wilde hij de acteurs Mark Wahlberg, Robert de Niro en Joe Pesci inschakelen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou