Uncharted-regisseur Amy Hennig werkt aan een Marvel-game

Uncharted-regisseur Amy Hennig werkt aan een Marvel-game

Na enkele jaren speculeren is bekend waar Amy Hennig, de creative director van de Uncharted-games, aan werkt: een nieuwe Marvel-game.

In 2019 werd al duidelijk dat Hennig, die voorheen werkte aan een geannuleerde Star Wars-game bij Visceral Games en EA, samen met voormalige EA-werknemer Julian Beak aan de slag ging bij een nieuwe gamedivisie van Skydance. Dat is een filmproductiebedrijf, bekend van films als Star Trek, Mission Impossible en Terminator: Dark Fate. Het team dat daar aan games werkt, heet Skydance New Media.

Het was tot nu echter niet duidelijk aan wat voor game Hennig en haar team werkte. Na een aankondiging van Marvel dus wel: het gaat om een verhalende actie-adventuregame gesitueerd in het Marvel-universum. Duidelijk is dat het een compleet uniek verhaal moet bevatten, maar meer details zijn er nog niet.

Er komen tegenwoordig steeds meer Marvel-games uit. Square Enix bracht eerder Marvel's Avengers uit en lanceerde onlangs Guardians of the Galaxy. Insomniac bracht Marvel's Spider-Man en Miles Morales uit en werkt aan een vervolg, alsmede een game rondom Wolverine. Xcom-ontwikkelaar Firaxis werkt ondertussen aan de tactische rpg Midnight Suns.

Marvel

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze werkt och ook als schrijver aan Forspoken?

0

Aanbevolen voor jou