Uncharted NGP wordt niet ontwikkeld door Naughty Dog | Gamer.nl

Uncharted NGP wordt niet ontwikkeld door Naughty Dog | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In plaats daarvan zal de ontwikkeling worden overgedragen aan Sony Bend. Deze studio was voor hun werk aan Uncharted NGP verantwoordelijk voor de PSP-game Resistance: Retribution. Naughty Dog houdt wel toezicht op het project, om de kwaliteit van de gameplay en de verhaallijn te waarborgen. Dit betekent dat Uncharted NGP dus een nieuwe game in de reeks is, en geen overzetting van een PS3-game.

Ook Insomniac Games, de ontwikkelaar van de Resistance-games op PlayStation 3, laat het ontwikkelen van een Resistance-game voor NGP over aan een andere partij. Deze titel wordt opgepakt door Nihilistic Software. Die studio werkt momenteel ook aan PlayStation Move Heroes voor PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou