Uncharted NGP speelt zich voor eerste deel af | Gamer.nl

Uncharted NGP speelt zich voor eerste deel af | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Christophe Balestra, co-president van Naughty Dog, vertelde woensdag in een interview met het Franse Gameblog.fr dat de game zich tu en het eerste en tweede deel zou afspelen. Nu zegt Naughty Dogs communitymanager Arne Meyer dat Balestra zich heeft vergist, en dat de game zich enige tijd voor Uncharted: Drake's Fortune afspeelt. 

Ook zei Balestra dat Uncharted voor NGP zeer waarschijnlijk op een bepaalde manier zal kunnen communiceren met Uncharted 3. Meer uitleg hierover geeft hij echter niet. Wel vertelde hij dat de draagbare game een ander gevoel en ritme zal hebben dan de PS3-games. Het spel is mede door meer exploratie en minder vuurgevechten geschikter om in korte se ies te spelen.

Sony Bend

Naughty Dog ontwikkelt de NGP-versie van Uncharted niet zelf, de studio werkt momenteel aan Uncharted 3 voor PlayStation 3. Wel overziet de studio het project, dat nu wordt gemaakt door Sony Bend. Die partij was eerder verantwoordelijk voor de PSP-game Resistance: Retribution.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou