Uncharted: Legacy Of Thieves Collection verschijnt op 19 oktober op pc

Uncharted: Legacy Of Thieves Collection verschijnt op 19 oktober op pc

De pc-versie van Uncharted: Legacy Of Thieves Collection komt op 19 oktober uit.

Op die dag verschijnt het spel op Steam en Epic Games Store, al kan de game nu alvast gereserveerd worden. Kort geleden lekte de releasedatum al uit, maar nu is hij officieel bevestigd.

De pc-versie heeft ondersteuning voor ultra-wide monitoren, kan GPU en VRAM herkennen en heeft ook Variable Load Speed. Verder is er een nieuwe UI en zijn er scale sliders aanwezig.

De collectie, met daarin de PlayStation 4-games Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy, verscheen afgelopen januari al op PlayStation 5. 

Gamer.nl gaf een 9 aan de PS5-versie van Uncharted: Legacy of Thieves Collection: "Met minimale verbeteringen haalt Uncharted: Legacy of Thieves Collection het maximale uit twee prachtige games."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik blijf het jammer vinden dat de eerste delen van de franchise er niet inzitten. Mijn vermoeden is dat ze die later in een losse collectie uitbrengen voor de volle mep.

0
test

@Riyakuya Als je even zou nadenken op welke console die games waren uitgekomen, dan heb je waarschijnlijk meteen je antwoord.

0
test

@AveryJackson Klopt op de ps3. maar er was echter ook een ps4 collectie dus dat zou wel geport kunnen worden (denk ik , ben zelf geen developer ofzo) . Zijn wel wat verouderd ondertussen opzich zeker de 1e. Nietemin deel 4 en lost legacy, heerlijke games.

0
test

@AveryJackson denk zelf maar even na over de PS4 collectie die op een gelijkwaardige x86 architectuur draaide en net als Uncharted 4 dus gewoon overgezet had kunnen worden. Wat, nogmaals, ook nog wel zal gebeuren. Alleen dan voor nieuwprijs. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat dit zal gebeuren maar we gaan het merken in de toekomst!

0

Aanbevolen voor jou