Uncharted-games gemonteerd tot films | Gamer.nl

Uncharted-games gemonteerd tot films | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Morphinapg kwam op het idee om de films te maken nadat hij van veel mensen had gehoord dat de game op het besturen van een film lijkt. "Het is net zo leuk om naar te kijken als om het te spelen", aldus Morphinapg. De Uncharted-fan wil de verhalen van de games voor iedereen toegankelijk maken, "ook voor mensen die geen Playstation 3 hebben, de games niet willen hebben of niet gamen, maar wel geïntere eerd zijn in het verhaal."

Morphinapg heeft zoveel mogelijk gameplayelementen zoals hoofdstuktitels weggelaten en zo weinig mogelijk gameplaybeelden gebruikt vanwege de focus op het verhaal. Uncharted: Drake’s Fortune, Among Thieves en Drake’s Deception duren als film respectievelijk 114, 178 en 196 minuten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou