Uncharted-filmregisseur werkt aan Jak & Daxter-film

Uncharted-filmregisseur werkt aan Jak & Daxter-film

De regisseur van de aankomende verfilming van Uncharted heeft bevestigd aan een Jak & Daxter-film te werken.

Dat meldt Ruben Fleischer, de regisseur van Uncharted, aan Digital Trends. "Ik werk aan een versie van Jak & Daxter voor PlayStation. Het lijkt mij heel cool om dat tot leven te brengen." 

Meer details geeft hij nog niet over het project. Het is ook niet duidelijk of het om een live action-film of een animatiefilm gaat. In 2013 werkte Blockade Entertainment aan een animatiefilm gebaseerd op de franchise, maar daar werd daarna niets meer van vernomen. Sony heeft de Jak & Daxter-film op moment van schrijven ook nog niet aangekondigd.

De Jak & Daxter-spellen zijn net als de Uncharted-games ontwikkeld door Naughty Dog. De trilogie rondom het platformduo verscheen net als een racer gebaseerd op de franchise oorspronkelijk op de PlayStation 2. Ook is er een collectie uitgekomen van de trilogie en is er een losstaande game op de PSP uitgebracht.

Onlangs gaf Tom Holland, die de hoofdrol speelt in de Unchared-film, aan graag in een Jak & Daxter-film te spelen. Hoewel zijn opmerking vooral als leuke anekdote werd gezien, hintte hij toen mogelijk al naar het bestaan van de nu bevestigde film.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou