Uncharted-film heeft nog steeds geen regisseur | Gamer.nl

Uncharted-film heeft nog steeds geen regisseur | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De producenten gaan nu op zoek naar een nieuwe regi eur maar kijken ook alvast naar het castingproces voor de film, waarbij zij twee grote rollen moeten invullen, namelijk die van Nathan Drake en zijn vrouwelijke tegenspeelster Elena Fisher.

De uitgever van Uncharted: Drake's Fortune, Sony, dat tevens eigenaar is van de filmrechten, zag er brood in om de film nog volgend jaar naar de bioscopen te brengen, maar heeft die plannen als gevolg van het afketsen van de onderhandelingen met Ru ell moeten schrappen. 

Geen Indiana Jones

Veel details over de film, die twee jaar terug al voor het eerst werd aangekondigd, zijn nog niet bekend. Wel werd duidelijk dat het geen standaard avonturenfilm wordt, maar dat er juist meer de nadruk op de achtergrond van hoofdpersonage Nathan Drake wordt gelegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou