Uncharted Collection komt op 22 juli | Gamer.nl

Uncharted Collection komt op 22 juli | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze verzamelbundel bevat de eerste twee actieavonturen van Nathan Drake op de PlayStation 3, Uncharted: Drake's Fortune en Uncharted 2: Among Thieves. Hiernaast krijgen spelers een exclusief dynamisch thema en avatar van Uncharted 3: Drake's Deception.

Op dezelfde dag verschijnen ook twee andere PlayStation 3-verzamelbundels. Allereerst is er de Resistance Dual Pack, waarin de eerste Resistance-shooters voor PS3 zitten en een exclusieve skin van Resistance 3. Ten tweede komt er een Ratchet & Clank-bundel waarin Tools of Destruction en A Crack in Time zitten. Als extra's krijgen spelers een avatar van Ratchet, Clank, Qwark en Nefarious alsook een dynamisch Ratchet & Clank: All 4 One-thema.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou