Uncharted 4 door meer dan 37 miljoen mensen gekocht en gedownload

Uncharted 4 door meer dan 37 miljoen mensen gekocht en gedownload

Er zijn meer dan 37 miljoen mensen die Uncharted 4: A Thief's End hebben binnengehaald.

Dat heeft Naughty Dog laten weten op Twitter. Het bedrijf viert dat het spel vijf jaar geleden uitkwam. "We zijn vereerd door de ontvangst van Uncharted 4: A Thief's End door jullie - de fans en spelers. Sinds 2021 zijn er meer dan 37 miljoen spelers die het spel binnen hebben gehaald en Nathan Drake's ultieme avontuur hebben ervaren."

Niet alle 37 miljoen spelers hebben de game overigens gekocht. Het spel was in vorig jaar april via PlayStation Plus verkrijgbaar en is op dit moment ook onderdeel van de PS Plus Collection.

In Uncharted 4: A Thief's End moet Nathan Drake weer op avontuur gaan wanneer zijn broer uit het niets opduikt. In het spel doen spelers een verscheidenheid aan exotische locaties aan. Klim- en klauterwerk wordt afgewisseld met schietactie. Het spel is ontwikkeld door Naughty Dog, ook bekend van de The Last of Us-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarschijnlijk een niet zo populaire mening maar ik was niet bepaald overdonderd door Uncharted 4. Het ziet er werkelijk fantastisch uit en de verhaalvertelling en de voiceacting is ongeëvenaard , maar qua gameplay is het niet per se een heel interessante game. Toen ik hem uitgespeeld had bedacht ik me wat ik nu eigenlijk gedaan had. Beetje rennen, klimmen, schieten en een paar makkelijke puzzels oplossen. Heb me zeker vermaakt, maar TLOU vind ik persoonlijk veel beter.

0
test

@Ziminar - Het is, zeker als je de eerste 3 al gespeeld hebt, telkens een te opzichtig rondje om de kerk in mooie omgevingen. Deel 2 was het hoogtepunt. Daarna heeft het nooit meer indruk op me gemaakt. Saai als shooter, te makkelijk als platform game en teveel "press X for action" momenten. Al die scripted zooi ook 'dat je bijna naar beneden valt.' Geef mij maar The Last of Us en kill Nathan & co.

0
test

volgens mij stond de teller niet al te lang geleden op 20 + miljoen zo beetje en denk dat de rest aardig door de ps plus collection komt. heb zelf al de game 2 x 1 x op disc en 1 x via ps plus collection. Het is in mijn ogen de game die ps4 de voorsprong gaf afgelopen generatie, niet de beste in de serie wel de mooieste deel 2 blijft de beste vind ik.

0

Aanbevolen voor jou