Uncharted 4: A Thief's End komt waarschijnlijk naar pc

Uncharted 4: A Thief's End komt waarschijnlijk naar pc

De PlayStation 4-game Uncharted 4: A Thief's End komt zeer waarschijnlijk naar pc.

Dat blijkt uit een Sony-presentatie van een gesprek met investeerders. In de presentatie wordt vermeld dat er naast de vorige week uitgekomen pc-versie van Days Gone meer PlayStation-games naar pc komen. Op diezelfde slide van de presentatie wordt ook Uncharted 4 genoemd. 

Dat is opvallend, want Sony heeft een pc-versie van die game vooralsnog niet officieel aangekondigd. Hoewel het mogelijk is dat het om een fout gaat, is dat onwaarschijnlijk.

Sony bracht eerder al Horizon Zero Dawn en Days Gone op pc uit, en gaf Kojima Studios ook toestemming om Death Stranding naar het platform te brengen. Uncharted 4: A Thief's End verscheen in 2016 op PlayStation 4 en is - afgezien van een stand-alone uitbreiding - het meest recente deel in de adventurereeks van Naughty Dog. De ontwikkelaar is ook bekend van de The Last of Us-spellen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok nice voor de pc gamers die de game nooit gespeeld hebben. Het is echter wel een console game dus spel zal veel makkelijker zijn op de pc, althans ik heb dat gevoel ook bij days gone.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Muis + Keyboard vs een controller

0

Is toch ook niet meer van deze tijd om console/PC exclusives te hebben. De MS filosofie ('play anywhere') zou Sony ook goed staan.

0
test

@tyberium en Nintendo maar hun doen hun ding en doen ze goed.. Vraag me af of micro gamepass en play anywhere had gedaan als hun 114 miljoen consoles verkocht had.

0

@hulstpower Je zou je username moeten veranderen naar hunpower, het is blijkbaar een favoriet woord om te misbruiken.

0
test

@tyberium Gezien hoe extreem goed PlayStation en Nintendo consoles verkopen is het zeker wel van deze tijd.

0

Aanbevolen voor jou