Uncharted 4: A Thief’s End bij Britse winkels en Amazon in de verkoop | Gamer.nl

Uncharted 4: A Thief’s End bij Britse winkels en Amazon in de verkoop | Gamer.nl

Uncharted 4: A Thief’s End is bij een aantal winkels in Groot-Brittannië al te koop. Hiernaast hebben de Duitse en Amerikaanse afdelingen van Amazon de game ook al naar verschillende gebruikers gestuurd. De officiële lancering van de nieuwste Uncharted-game staat over twee weken gepland.

Op Neogaf zijn afbeeldingen geplaatst van de verzendbevestigingen die Amazon heeft verstuurd. Hier wordt duidelijk dat de game morgen wordt geleverd. In Engeland is het iemand gelukt de game gisteren al aan te schaffen. Foto’s van het doosje, de inhoud hiervan en het aankoopbewijs zijn geplaatst door Videogamer.

Volgens de eigenaar van het vroege exemplaar werkt de singeplayer “prima”. Hij zegt dat de framerate goed leek en er niet veel hinderlijke framedrops voorkwamen.

Meldingen van een vroege verkoop in Nederland zijn nog niet opgedoken. Het is nog niet duidelijk of winkels in Nederland de game ook eerder gaan erkopen. Vooralsnog staat de officiële releasedatum van Uncharted 4: A Thief’s End op 10 mei. Gisteren verscheen de laatste trailer voor de exclusieve PlayStation 4-titel.

Uncharted 4
Uncharted 4
Uncharted 4
Uncharted 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou