'Uncharted 3 moet aanvoelen als een open wereld' | Gamer.nl

'Uncharted 3 moet aanvoelen als een open wereld' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is nog niet zeker hoeveel we spelers laten rondwandelen, maar het zal meer open aanvoelen dan de andere games, dat is zeker", meldt Richmond.

Geen echte open wereld

Toch benadrukt hij dat de game nooit een echte open wereld zal kennen, zoals bijvoorbeeld in de Grand Theft Auto-reeks. "We zijn niet een open wereld-game. Dat gaan wij nooit maken - gewoon omdat het niet iets is wat we willen maken. [...] We gaan je nooit voor duizend mijl zomaar ergens rond laten rijden. Uiteindelijk moet je het gevoel hebben dat je verdwaald bent in de woestijn, maar het gaat niet echt een open wereld zijn."

In Uncharted 3: Drake's Deception belandt hoofdpersonage Nathan Drake in de woestijn, op zoek naar de legendarische 'Atlantis van het zand'. De game moet in november exclusief op PlayStation 3 verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou