De bèta geeft spelers de kans de multiplayermogelijkheden van Uncharted 3 te testen. Denk daarbij aan de mogelijkheid om personages aan te passen, om vrienden te vergezellen in een multiplayerpotje dat al aan de gang is en de optie om de multiplayer te spelen met twee personen op één spelcomputer via de splitscreen-optie.

Uncharted 3 probeert meer dan de vorige delen het spektakel uit de singleplayermodus over te brengen naar de multiplayer. Zo is de multiplayer-map The Airstrip opgedeeld in twee stukken; de locatie en de layout van de arena verandert halverwege de wedstrijd. Het eerste deel van de strijd vindt plaats op een vrachtvliegtuig dat wordt achtervolgd door vrachtwagens. Spelers springen van vrachtwagen naar vrachtwagen en tussen het vliegtuig en het konvooi. Die map eindigt met een shooutout in een hangar terwijl gevechtsvliegtuigen de spelers proberen te doorzeven.

Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception verschijnt op 1 november voor PlayStation 3. In het nieuwste avontuur trekt Nathan Drake er samen met handlanger Victor Sullivan op uit om 'Atlantis of the Sands' te vinden. Tijdens zijn zoektocht komen Nathan en Victor onder andere terecht in het hart van de Arabische woestijn. De geheimen van de verloren stad worden langzaam onthuld en al gauw wordt hun reis een wanhopige poging op overleven waarin Nathan Drake wordt geconfronteerd met zijn grootste angsten.