Uncharted 3-bèta begint op 28 juni | Gamer.nl

Uncharted 3-bèta begint op 28 juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naar verwachting zullen de meeste gamers vanaf 28 juni met de bèta aan de slag kunnen, omdat Sony iedereen die voor 20 april 2011 een PlayStation Network-account had, een PlayStation Plus-abonnement van dertig dagen cadeau doet. Dat abonnement gaat in wanneer de PlayStation Store weer online komt, eind deze week.

De bèta bevat negen verschillende modi waarvan zes zijn bekendgemaakt: Team Deathmatch, 3-Team Deathmatch, Team Objective, Free For All, Plunder en High Stakes. De andere drie modi zijn coöperatief en houdt Naughty Dog nog geheim.

De spelers krijgen de mogelijkheid op twee verschillende maps te vechten. Op de ene map vechten spelers op een vliegveld, en op de andere map in een Frans landhuis. Beide arena's zijn dynamisch: gebouwen storten in en vliegtuigen vallen aan vanuit de lucht.

Power Plays

Ook bevat de bèta vier verschillende Power Plays. Dit zijn gebeurteni en die een minuut duren, waarin het verliezende team de kans krijgt een comeback te maken. Een voorbeeld van zo'n Power Play is Marked Man: een speler van het winnende team wordt als doelwit aangemerkt, als hij wordt neergeschoten, krijgt het verliezende team drie punten. Weet het winnende team dit echter te voorkomen, dan krijgen zij juist extra punten. 

De bèta bevat ook acht verschillende boosters, vergelijkbaar met perks uit Call of Duty, die spelers extra voordelen geven. Denk bijvoorbeeld aan extra munitie, de vaardigheid om onzichtbaar te zijn op de radar van de tegenstander of de mogelijkheid om weer tot level te komen met het power weapon waarmee je bent gedood.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou