Uncharted 2 krijgt geen singleplayer demo | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Amy Henning: "Het is altijd moeilijk om een singleplayerdemo te maken. Je kan discu iëren of het maken van een demo wel of geen voordelen heeft op de lange baan, omdat het lastig is [voor de speler] om de plek en situatie uit het volledige verhaal dat je pakt te begrijpen."

Evan Wells, mede-eigenaar van Naughty Dog, voegt toe: "Daarnaast is het een uitdaging om een ervaring van 12 tot 15 uur te verpakken in 15 minuten. We hebben iets van honderd verschillende bewegingen die je gaandeweg leert in het spel zitten. En als je dan zomaar iemand voor de wolven gooit..."

Op 30 september verschijnt er wel een multiplayerdemo van Uncharted 2 op PlayStation Network. Het volledige spel moet 23 oktober in de winkels liggen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou