Ultimate Marvel vs. Capcom 3 trekt aandacht koningshuis Spanje | Gamer.nl

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 trekt aandacht koningshuis Spanje | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het koningshuis heeft naar aanleiding van de aankomende downloadbare content contact opgenomen met Koch Media, de uitgever van Ultimate Marvel vs. Capcom 3 in Spanje. Het waarschuwt voor schennis van het handelsmerk op het kostuum. Koch Media heeft laten weten dat er geen sprake is van inbreuk op dit merk, omdat het kostuum geen exacte kopie is van dat van de koning.

Het pakket met kostuums in kwestie bevat alternatieve outfits voor de speelbare personages Arthur, Firebrand, The Hulk en Magneto. De DLC, Ancient Warrior Pack, is onderdeel van een reeks opeenvolgende DLC-uitbreidingen die steeds een aantal nieuwe kostuums toevoegen. Ancient Warrior Pack is vanaf 20 dan wel 21 december te koop via respectievelijk Xbox Live en PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou