Uitvoerend producent The Last Guardian verlaat Sony | Gamer.nl

Uitvoerend producent The Last Guardian verlaat Sony | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hayama was de afgelopen vier jaar vicepresident bij Sony Computer Entertainment, een functie waarbinnen hij ook de ontwikkeling van The Last Guardian overzag. Zijn nieuwe werkgever, Bo a, focust zich op het maken van social games voor onder meer Facebook. Hayama gaat zich binnen het bedrijf richten op het maken van een game in 3D.

The Last Guardian

Hayama zou de tweede hooggeplaatste medewerker zijn van het The Last Guardian-team die onlangs is vertrokken. Een bron van website Eurogamer stelde vernomen te hebben dat de bedenker van het spel, Fumito Ueda, eveneens Sony heeft verlaten. Hij zou op freelancebasis verder werken aan de game om zich daarna op eigen projecten te concentreren. Ueda verzekerde onlangs in een reactie op dat gerucht dat hij nog hard bezig is aan The Last Guardian.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou