Nieuws

Uitvoerend producent Lords of the Fallen 2 vertrokken

Game verandert van koers

Geschreven door Michel Musters op
De uitvoerend producent voor het aankomende vervolg op Lords of the Fallen, Tomasz Gop, is niet meer betrokken bij de ontwikkeling. De game zelf verandert van koers.

Volgens CI Games hebben de studio en de producent een andere visie voor de serie. "We willen een breder publiek voor deze game en daarom bouwen we aan een rijker verhaal. We weten dat deze aspecten beter hadden gekund in de eerste game, dus het verhaal is een belangrijk element van het vervolg, samen met een robuust vechtsysteem. We willen iets nieuws naar het rpg-genre brengen."

De volle productie van de titel begint later dit jaar. Jess Lebow (Guild Wars, Forgotten Realms) schrijft het verhaal en Paul Robinson (Killzone 2, Full Spectrum Warrior) is de creative director. 

Gop laat in een e-mail aan Eurogamer weten dat hij het beste wilde voor Lords of the Fallen, maar "iemand anders gaat het project nu leiden en we zullen zien of hij er een groter succes van maakt dan mij lukte." Wat Gop betreft gebruikt CI Games het werk dat hij tot nu toe heeft verricht. Het gaat hierbij niet om gameplay, maar om "relatief geavanceerde concepten".  Gop is nog in dienst van CI Games, maar krijgt nu de ruimte om naar nieuw werk te zoeken.

De eerste Lords of the Fallen was een samenwerking tussen studio's CI Games en Deck13. Laatstgenoemde werkt ook aan een nieuwe game, waar meer informatie over wordt gegeven tijdens Gamescom begin augustus.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Gabriel Knight: Sins of the Fathers-remake nu op mobiel Vierde episode Life is Strange verschijnt volgende week
4

Reacties op: Uitvoerend producent Lords of the Fallen 2 vertrokken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ShadowX

  • 24 juli 2015 02:38
  Breder Publiek houd zeker in dat ze de game makkelijker maken ?.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Massiv

  • 24 juli 2015 07:38
  Is deel 1 een aanrader? Twijfelde toen tussen deze of Dragen Age.. o.a. op jou aanraden benk toen voor DAI gegaan, maar erg benieuwd nog steeds hoe LOTF is..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Untitled Player

  • 24 juli 2015 09:56
  Zelf heb ik ook LOTF gespeeld (tot de vierde baas) opzicht heb ik er dus wel wat uurtjes tijd ingestoken. De rede dat ik niet verder ben gegaan is omdat ik het verhaal en de personages (ook de hoofdpersoon die jij speelt) super saai vond. Ik kon mij echt totaal niet inleven en ook qua bazen vond ik het jammer dat ze allemaal er best wel hetzelfde uitzagen.

  Wel vond ik het leuk dat elke baas heel andere aanvallen kan waardoor je wel weer verbaasd word en qua moeilijkheidsgraad was het prima vond ik zelf (als souls veteraan)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 24 juli 2015 12:02
  @Massiv

  Hoop dat me aanrader Dragen Age een goede tip was.

  Wat betreft Lord of the Fallen, tja ik heb er best van genoten, spel zag er goed uit en was voor mij niet boring maar dat is voor iedereen anders ik respecteer daarom ook Vovelic ze mening.

  Lords of the Fallen was ook de 1e game in dit genre die ik uitspeelde omdat de Demon Souls serie mij veel stress op leverde, als je een Xbox One bezit kan je dit spel kopen bij gameshop twente gameshop-twente.nl/productpagina.php?p=1&&product_id=45397&&editie_id=51700&&staatNieuw_id=206798&&staat2ehands_id=206799 (moet je alleen ff www ervoor zetten) voor 19 euro, heb je een PS4 dan zou ik zeggen fuck Lords of the Fallen en ga voor Bloodborne een spel die mij in begin de 1e 2 uur stress gaf maar zodra je door hebt hoe het allemaal werkt heb je met Bloodborne een geweldige game in handen die je uren gaat vermaken althans dat deed het wel bij mij.

  lords of the Fallen kost goedkoopst 45 euro, maar voor 19 euro mocht je een Xone hebben dan is die 19 euro het zeker waard, hopelijk kan je hier iets mee.
  Iedereen heeft natuurlijk een eigen mening, ik zelf kijk niet naar cijfertjes maar of een spel mij kan vermaken en dat deed Lord of the Fallen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.