In de laatste financiƫle update van uitgever SCi zijn een aantal interessante dingen naar voren gekomen. Naast het feit dat het ingecalculeerde verlies van het bedrijf lager uitviel dan verwacht (iets wat een positief teken is binnen de huidige situatie van de gamesmarkt) is er ook meer duidelijk geworden over de toekomstplannen van het bedrijf.

Om te beginnen zal de nu al acht jaar in ontwikkeling zijnde game Galleon in juni gaan verschijnen op de Xbox. Daarnaast wordt er overleg gepleegd met 8Bit Games en Digital Bridges om ook een GSM versie van dit spel op de markt te brengen. Verder zal de rallygame Richard Burns Rally komende zomer op de markt verschijnen. Ten slotte staat de tactical shooter Conflict: Vietnam geplanned voor een release in september.Voor de aankomende twee jaar heeft SCi echter ook al de nodige dingen op het programma staan. Allereerst is er een overeenkomst gesloten met de Engelse developer Rebellion, voor de ontwikkeling van de action/adventure Rogue Trooper. De game wordt ontwikkeld voor PS2 en Xbox en is gebasseerd op de populaire 2000AD comicreeks.

Ook is er een nieuwe Carmageddon game in onwikkeling, welke nu ontwikkelt gaat worden door het Schotse Visual Sciences. Ook deze game zal op Xbox en PS2 gaan verschijnen. Deze game is overigens kortgeleden overgegaan van prototype fase naar full-time ontwikkeling. Als laatste werd nog bekend dat er reeds begonnen is aan een vierde game uit de Conflict reeks. Dit spel staat voorlopig geplanned voor een release halverwege volgend jaar.