De Duitse uitgever 10TACLE Studios heeft wegens financiële problemen zijn deuren moeten sluiten. Door het tegenvallende commerciële succes van een aantal titels van 10TACLE, zoals Jack Keane en War Front: Turning Point, en het verschuiven van veelbelovende games als Elveon, Totems en Codename Panzers: Cold War, hebben de uitgever van onder meer GTR en Boulder Dash: Rocks de das om gedaan.

Totems en Elveon: is dit het laatste wat we ervan zullen zien?

Het lot van de nog niet verschenen titels van 10TACLE is onzeker. Eerder gingen er al geruchten dat Stormregion, de studio achter Codename: Panzers, zijn deuren had gesloten. De studio was eigendom van 10TACLE. Ook de Belgische studio van 10TACLE, die het veelbelovende Totems ontwikkelde, is gesloten. Hiermee lijkt het in ieder geval zeer onwaarschijnlijk dat we Codename Panzers: Cold War en Totems ooit nog zullen zien. Ook Elveon werd ontwikkeld door een interne studio van 10TACLE en lijkt daarmee ten dode opgeschreven.

Panzers: Cold War was al zo goed als voltooid.

De enige titel die nog kans maakt is Black Prophecy, een MMORPG in de ruimte voor de PC, die door de onafhankelijke ontwikkelaar Reakktor Media gemaakt wordt.