Gelekte Xbox One-cover van No Man's Sky duidt op verbeterde co-op | Gamer.nl

Gelekte Xbox One-cover van No Man's Sky duidt op verbeterde co-op | Gamer.nl

Een uitgelekte cover voor de Xbox One-versie van No Man's Sky duidt op een verbeterde co-op-modus.

Hello Games werkt al langer om een multiplayer-modus in No Man's Sky toe te voegen. Toen het in 2016 uitkwam werd namelijk de suggestie gewekt dat spelers theoretisch gezien elkaar tegen het lijf konden lopen in het nagenoeg oneindige fictionele universum van No Man's Sky. Bij release was het niet mogelijk om elkaar tegen te komen en in de Atlas Rises-update augustus werd het uiteindelijk mogelijk om anderen als een soort 'glitches' te zien in de wereld.

De Xbox One cover-art van het spel is door Twitter-gebruiker PeacefulGamer gelekt en er zijn vier astronauten te zien. Op de oorspronkelijke cover-art was maar een enkele ontdekker te zien. De meerdere personages lijken te wijzen op een echte co-op modus voor ruimtereizigers.

Microsoft maakt hoogstwaarschijnlijk morgen meer bekend over de update, aangezien op 17 mei een nieuwe aflevering van Xbox Insider verschijnt. In de aflevering van vorige week werd namelijk dat ze dit keer nieuwe details rondom de Xbox One-versie van No Man's Sky gingen bespreken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou