Nieuws
METROID DREAD

Uitgekomen patch lost bug in Metroid Dread op

Bug zorgde er voor dat de game plotseling afgesloten werd

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft een patch uitgebracht waarmee een onlangs ontdekte bug in de game wordt weggepoetst.

De bug vindt plaats wanneer spelers tegen het einde van het spel een marker op een deur de in-game kaart van het spel plaatsen. Wanneer spelers het schild van deze deur vernietigen, verschijnt het volgende bericht in beeld: "The Software Was Closed Because an Error Occurred". Het spel is dan volledig afgesloten.

Eerder deze maand verontschuldigde Nintendo zich al voor het probleem, en inmiddels kan men dus een patch downloaden waarmee de bug wordt weggewerkt. Verder "worden diverse andere zaken opgelost om de gameplay-ervaring te verbeteren".

Metroid Dread verscheen onlangs voor Nintendo Switch en wordt wereldwijd goed ontvangen. Op Gamer.nl kreeg de game een 9: "Metroid Dread combineert de oude, vertrouwde Metroid-formule met genoeg frisse ideeën om de 35 jaar oude reeks nieuw leven in te blazen. Niet eerder liet Samus zich zo vloeiend besturen en is de actie zo spectaculair geweest. De EMMI vormen een spannende onderbreking op het standaard verkennen, maar over alle onderdelen van Metroid is even goed nagedacht. Optionele upgrades voegen in de meeste gevallen echter nauwelijks wat toe en zo vrij als Super Metroid wil het ook niet worden. Het zijn kleine misstappen voor een game die Metroid weer op de kaart zet."

metroid dread

Dit artikel delen:

Lees meer

Verken de 'Settled Systems' in Starfield Resident Evil 4 VR past seksueel getinte content aan
0

Reacties op: Uitgekomen patch lost bug in Metroid Dread op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.